Sigal Rabinovitz – oprichtster van Sling


Sigal Rabinovitz Single coach

 

Sigal Rabinovitz (1972°) is een gedreven professional en moeder van twee prachtige karakterkinderen van 10 jaar. Ze is geboren in Nederland en als dochter van Israëlische ouders is ze nadien opgegroeid in de zonnige kuststad Tel Aviv. Het grootste gedeelte van haar leven heeft ze intussen in België – Antwerpen – doorgebracht. Voor haar studies vertaler/tolk kwam ze namelijk in de jaren 90 (oorspronkelijk tijdelijk) naar Antwerpen en nadien heeft zij haar carrière toch in België verder wending gegeven. Antwerpen werd haar nieuwe thuis. 

Sigal heeft na haar studies beslist een meer dynamische koers te geven aan haar professioneel leventje en is beland in de wereld van sales en marketing. Ze is jarenlang actief geweest op vlak van business development, marketing, communicatie en coaching (waaronder ook single coaching). Selfcoaching-inspiratie haalde ze uit haar verleden en uit boeken, waaronder Daniel Goleman’s ‘Emotional Intelligence’ dat in de jaren 90 al een heuse indruk op haar had gemaakt. Sindsdien is ze zich meer en meer gaan verdiepen in deze materie. Ze volgde in binnen- en buitenland verschillende seminaries en train the trainers van inspiratoren als Greet Pipijn, Nisandeh Neta en Anthony Robbins en volgde intussen ook een specifieke cursus met specialisatie single coaching.

Door de jaren heen en de daarbijhorende onvermijdelijke ‘in-between-relations’ kan Sigal zich absoluut een zelfbewuste ‘ervaringsdeskundige’ noemen.  De huidige stelletjesmaatschappij is duidelijk niet gericht op het steeds groeiend aantal alleenstaanden. Integendeel, ze wordt in stand gehouden als norm terwijl de norm zich in de realiteit juist meer en meer heeft verplaatst, wat ook alleen nog maar zal toenemen. Sigal heeft er haar missie van gemaakt om een sterkere single maatschappij te creëren en hen een platform te bieden dat hen verrijkt, inspireert, ondersteunt en ook de nodige connecties en entertainment biedt. Nadat ze zelf jaren geleden al een ontzettend positieve impact had ondervonden dankzij de methodologie ‘starting today’ van Greet Pipijn, was het een logische keuze om naast personal single coaching ook sociale en verrijkende groepsinteractie sessies aan te bieden.

Maak persoonlijk kennis met Sigal Rabinovitz tijdens Power Sessies of boek een intake gesprek voor een persoonlijke begeleiding om de beste versie van jezelf te worden.