Single coaching


Waarom single coaching bij Sigal?

Mijn missie is om via single coaching of mindset coaching jouw geluksfactor te verhogen. Sommigen willen graag als happy single door het leven, anderen willen zo snel mogelijk een (liefst) liefdevolle partner. Eigenlijk is de combinatie van deze twee de ideale situatie. Zolang je die ene niet tegen het lijf loopt, zorg er dan tenminste voor dat je (gevoel van) geluk er niet van afhangt en geniet intussen van een geweldig singleschap.

Puur en authentiek relatiegeluk is een bonus, je weet alleen niet wanneer het jou ten dele valt. Dat kan jou ook enkel overkomen wanneer je eerst en vooral genoeg (en liefst veel!) om jezelf geeft én van jezelf houdt. Om ons heen merken we maar al te vaak dat singleschap wordt gezien als een ongewild tijdelijk fenomeen. De gedachte dat geluk afhangt van het hebben van een partner, maar vooral het handelen ernaar kan onaangename gevolgen hebben. Hoeveel mensen ken je niet in je omgeving die liefst ‘snel snel’ een relatie aangaan, ongeacht het potentieel en de kwaliteit ervan? En dan sta je na een tijdje terug bij af en verval je in hetzelfde patroon. Ik hou je een spiegel voor. Om betere keuzes voor jezelf te maken.

Stap voor stap krijg je heldere inzichten in je gedrag en in je denken en de invloed ervan op jou en op jouw omgeving. Je (h)erkent patronen en situaties en bepaalt zelf of je kiest voor een positive change om dichter bij je doel te geraken! Contacteer me ook alleen als je écht bereid bent om geraakt te worden, om te leren, te investeren, om positieve energie op te doen en om écht voor die betere versie van jezelf te gaan, zodat jij de juiste mensen, situaties en relaties aantrekt en vooral een nog leukere ‘jij’ wordt.

Single coaching met Sigal en een lekker kopje koffie (of thee)

Single coaching met Sigal en een lekker kopje koffie (of thee)

Wat houdt coaching bij mij vooral niet in?

Ik maak niet de valse beloftes dat je snel single af bent. Bij mij krijg je wél de inzichten in je eerdere valkuilen en hoe je komaf leert maken met je eventuele negatieve sabotage patronen. Mijn methode is vooral gericht op succes en geluk op lange termijn door te werken aan die inzichten waarmee je je kansen vergroot om de voor jou betere relaties (in de brede zin van het woord) aan te trekken en een gelukkige(re) versie van jezelf te worden zodat je dat ook onbewust gaat uitstralen, hetgeen jou meteen een aantrekkelijker persoon maakt.

Wil dat zeggen dat je niet moet ‘daten’? Natuurlijk niet. Kom buiten, ontmoet, ontdek nieuwe impulsen en nieuwe mensen. Interactie geeft ook energie. Maar vergeet het beladen woord daten dat verwachtingen schept. ONT-MOET gewoon. Ik kan je helpen om dit met pakken meer zelfvertrouwen en positivisme aan te pakken. Om eventuele ongemakken of angsten te laten varen. Indien gewenst kunnen we eventueel ook jouw ‘dating-’ ofwel ONTmoetingsprofiel mee onder de loep nemen.

Hoe verloopt een coaching traject bij Sigal?

We beginnen met een intakegesprek. Een ‘live’ intakegesprek. Een eerste keer is het fijn om elkaar eerst in levende lijve te leren kennen, dan weten we meteen of er een klik is, iets wat ik absoluut belangrijk vind zowel voor jou, als voor mij. Coaching werkt ook alleen als er vertrouwen is langs beide kanten. Het intakegesprek duurt max 1,5 uur. Ik maak op basis van specifieke vragen een schets op van jouw situatie en tegen het einde van de intake heb je onmiddellijke feedback wat ik voor jou kan betekenen. Is single coaching eventueel ook dating coaching? Nieuwe ontmoetingen zijn zeker een belangrijk onderdeel wanneer jij er klaar voor bent. Zie een traject met mij als een vorm van life en mindset coaching. Diegenen die jou zijn voorgegaan hebben niet alleen inzichten gekregen op relationeel en sociaal vlak, maar tegelijkertijd hebben ze inzichten verworven die hen ook verder hielpen op vlak van gezondheid, carrière en andere persoonlijke drijfveren, kortom het leven tout court. Alles hangt namelijk samen en het één creëert een sneeuwbaleffect op het ander.

Na de intake bekijken we hoe het traject voor ons beiden best verder verloopt. Live meetings, skype sessies, telefonische coaching of e-coaching.
Elke sessie wordt steeds afgerond met een opdracht of taken die je tot nadenken aanzetten tot meer zelfinzicht en oefeningen (niet schools, zie het als inspirerende eyeopeners om in je dagelijks leven bij stil te staan) om je talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. De technieken sluiten steeds aan bij jouw individuele behoeftes om jouw doelen beter te bereiken, op jouw ritme.

Afhankelijk van jouw mogelijkheden, noden en ritme beslis jij hoeveel sessies je best volgt. Een gemiddeld traject houdt ongeveer 8 sessies in, sommigen hebben genoeg aan minder en nog anderen blijven nadien op regelmatige basis terugkomen om ‘op scherp’ te blijven staan en zichzelf een spiegel te blijven voorhouden. Jij beslist. JIJ moet je er goed bij voelen.

12874392_10153937758959361_628594760_o

Hoeveel kost een sessie?

Intakegesprek (max 1,5 uur): 97 euro*. Incl. huiswerk na afloop om extra zelfinzicht te bekomen.
coachingsessie van 1 uur: 75 euro*
coachingsessie van 1,5 uur: 97 euro*

* prijzen excl btw en excl eventuele verplaatsingskosten indien we afspreken buiten Antwerpen

Betaling via overschrijving na vastleggen eerste afspraak.
Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Indien minder dan 24 uur voor de afspraak wordt geannuleerd zullen de kosten in rekening worden gebracht.

Interesse in meer #slingpower?

Schrijf je nu in voor een intakegesprek of singlecoaching traject of stel je vraag hier:

Voornaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer

Andere vragen/opmerkingen

Please leave this field empty.