Power in the City workshops


Unleash your Power

“Power in the City” is een inspirerende en interactieve get-together waar de nadruk wordt gelegd op een positieve lifestyle. Haal het beste uit je single leven, kom buiten, ONT-moet andere singles, geniet en verrijk jezelf!

We starten met een gezellige drink en kennismaking in het geweldige, trendy kader van The Kube en daarna neem ik je mee in een empowering workshop.

Wat mag je verwachten van deze powersessie?
Niets zweverigs, wel een dynamische avond. Sigal Rabinovitz, oprichtster van Sling en ook single (life) coach zorgt dat je met praktische inzichten naar huis gaat die je onmiddellijk kan toepassen op jezelf én ook op je relatie tot anderen! Ontdek waarom en hoe jij de power in jezelf kan versterken, raak geïnspireerd en pas onmiddellijk sleutels toe om positieve verandering te brengen in je lifestyle.

Dit powergebeuren duurt ongeveer 3 uur inclusief de pré- en afterdrinks. Je komt gegarandeerd buiten met nieuwe inzichten, goede voornemens, relaxte kennismaking met anderen én good vibes!

Welke thema’s pakken we aan?

  • Hoe je ‘in the single-meantime’ de beste superrelatie kan aangaan, met name die met jezelf
  • Op welke niveau’s je in een relatie kunt staan
  • Op welke vlakken wil je positieve change?
  • Van zelfbewustzijn naar actie om doelen te bereiken
  • Hoe je een magneet wordt voor anderen volgens 5 eenvoudige SLING principes

 

Na een gezellige afterdrink samen ga je naar huis met inzichten voor je persoonlijk actieplan, nieuwe kennismakingen en met een hoop good vibes & vibrations.
Ontmoet ‘live’ ook eens andere singles die liever buitenkomen dan enkel op Tinder zitten te swipen 🙂

Kom je niet graag alleen? We ontvangen je hartelijk (met een glaasje) en zorgen dat je je op je gemak voelt. Laat het je in ieder geval zeker niet tegenhouden, je bent niet de enige. Je kan natuurlijk ook altijd iemand meenemen, maar alleen komen is minstens zo leuk.

Je wordt – enkel als je dat wenst – nadien uitgenodigd om toe te treden tot een besloten Sling Facebook groep

Prijs Powersessie

50 euro (excl BTW) incl welkomst- en afterdrink

Waar?

The Kube, Samberstraat 5, 2060 Antwerpen

Wanneer?

Woensdag 15 juni van 19 tot 22 uur

Wil je erbij zijn?

Schrijf je nu in voor deze feel-good & interactieve workshop en houd onze Facebook pagina in het oog voor alle andere opkomende events.

Voornaam (verplicht)

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Je bericht

Please leave this field empty.

Sling workshops